Laddare förlänger bredbandsmottagaren Mike Williams till ett 3-årigt avtal

Blixten meddelade officiellt att de har nått en överenskommelse med bredbandspelaren Mike Williams om ett flerårskontrakt. billiga nfl tröja

Enligt ESPNs reportrar är kontraktsperioden tre år och totalt 60 miljoner dollar, inklusive en garanti på 40 miljoner dollar, kommer att betala 28 miljoner dollar det första året.

Williams kontrakt förra säsongen var femteårsalternativet för hans rookiekontrakt, med en grundlön på 15,68 miljoner dollar. Han avslutade förra säsongen med 76 mottagningar (bäst i karriären) för 1 146 yards och nio touchdowns, vilket gjorde honom till en av de mest pålitliga mottagarna för quarterbacken Justin Herbert under kristid. Los Angeles Chargers tröja

I en 41-37 vecka 11 seger över Steelers, hade Williams en 53-yard touchdown-fångst med 2:03 kvar. I vecka 18 mot Raiders, avslutade Williams också en 12-yard touchdown på den sista touchdownen av reglerad tid för att göra matchen lika och skicka matchen till övertid.

Williams har bara missat fyra matcher sedan han gick in i ligan 2017. Under sin femåriga karriär hade Williams 227 fångster för 3 662 yards och 27 touchdowns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.